2019年8月14日星期三

【親子好去處】抓力全開 隨時隨地用APP夾公仔贏獎品

去夾公仔?仲洗乜一定要出街夾呀!近期香港都時興實時網上夾公仔遊戲,可以遙距操控夾公仔,抓力全開!

這款實時網上夾公仔遊戲「抓力全開」,和實體夾公仔店 《Take Me Out》合作,設置了抓力全開的夾公仔機在店內。




先介紹這個結合夾公仔和Shopping的全新體驗,獎品唔再只有係公仔、模型等傳統獎品,而係可以透過App去選擇自己想要的獎品再去玩。


獎品更係多元化到連小家電,生活精品都有。



當然大家都可以到實體店玩啦!如果玩店內抓力全開 x Take Me Out 主題公仔機,並三關全過就可以獎上獎。



哥哥芊芊一行入夾公仔店內,就不停指住想要這個,想要那個。







首先可以唱散五蚊硬幣,店內設有兩部兌換機。





我哋走去「抓力全開」的夾公仔機玩。








兩個玩到好肉緊,不停指對方要「過D!前D!」



機內全部都係超可愛的公仔呀~



這個爪果然名不虛傳,真的抓力全開,逢夾必起(除非你完全唔中),因為3隻爪都有一塊膠套套在爪上。



所以如果位置準確,就一定好易夾得起,當然就要放得到落去個窿先算贏啦!





就算芊芊都輕而易舉咁次次都夾得到。



呢下近磅啦!中呀~



玩咗幾次,兩個都每人夾中一件公仔啦!







兩個屢敗屢夾,再下一成夾中幾隻公仔。





真係滿載而歸呀!玩咗大概二百幾蚊,夾中咁多隻,真係值回票價。



故事仲未完喎!每一隻公仔上面都掛住張價值HK$30的抓券卡(擦擦咭)。





刮掉抓券卡就會見到一行序號。



只要下載「抓力全開」APP,然後設立帳戶再於充值頁面輸入序號。



每張抓券卡的序號可兌換到600遊戲金幣。




如果撞正星期六日不定期推廣活動,現場下載抓力全開App,就會獨得一張Pacific Coffee電子兌換券。但如果你乜都夾唔到,都會送番張HK$30抓券卡,俾你番屋企慢慢用App夾個夠。



臨走兩個都話唔夠喉,見難得暑假開開心心,就俾多$50蚊佢哋玩下另一部機啦!





點知芊芊都幾好手氣,咁都俾佢最後夾多一個「豬八戒」Figure。



短短時間贏到咁多隻公仔,真係幾抵玩喎~其他公仔機有啲公仔都會有抓券卡送,大家自己揀黎夾啦





番到屋企佢哋嗱嗱聲兌換哂抓券卡上的序號,話要再繼續夾。


用App揀咗自己鍾意的玩法同獎品後,進入實時遙距操控夾公仔畫面。



畫面內的公仔只係代夾公仔,即是若你夾中畫面中實境現場的公仔,你都會得到你之前選擇的獎品。



只有30秒,大家要把握時間呀!




獎品會以速遞直送到你屋企,真係足不出戶就到手超方便。



只要儲齊4件獎品,就可以得一次免費寄送。


如果你唔鍾意份獎品,可以轉番做積分,用來任換Mighty Shop其他獎品。

遊戲下載連結


#抓力全開 #親子假日好去處 #暑假必遊 #親子必玩 #CatcherFun

Photo by Sony A7III FE 16-35mm F/2

想跟我去體驗其他活動,快D報名親子團,同埋留意專頁公佈詳情啦!
http://goo.gl/forms/CNZMEPoMIWkouK8o2
【抓力全開】

APP下載 - iOS

https://apps.apple.com/hk/app/抓力全開/id1415564727
APP下載 - Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baisun.mightycatcher

抓力全開 x Take Me Out 「夾公仔過3關」主題店
九龍紅磡馬頭圍道37-39號紅磡商業中心地下25A號舖


抓力全開 Mighty Catcher
https://www.facebook.com/mightycatcher/

(以上資料更新至文章當日)




                 

沒有留言:

發佈留言

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...