2017年6月25日星期日

【親子好去處】《壞蛋獎門人3》潛行拯救大行動Mission Despicable @青衣城

《壞蛋獎門人3》終於就上映,知道今次佢哋殺到嚟青衣城,仲有3米高巨型Minions,咁鍾意Bello的哥哥同芊芊,一定要嚟追星啦!


今集一班迷你兵團扮監躉置身監獄之中,所以喺青衣城都以監獄為主要故事場景,除咗設有5大營救關卡,門口仲有近3米高的迷你兵打咭


只要係MSmart 會員憑500 FUN 或 用碌咭八達通消費$500就會獲派發「Bello Bello 任務遊戲護照」去儲壞蛋印章




我哋一入場就先去「惡人波士大廳」,這裡有好多唔同款的水印貼紙,兩個一於入去先紋個身,誓要同兵團做自己友



哥哥呀芊準備化身做小壞蛋



芊芊好興奮期待姐姐幫佢貼上水印貼紙



Yeah! 攪掂,印得好靚呀!




估唔到呀芊唔夠喉,仲話要貼多張喺塊面度!




  
見到哥哥又貼多張,呀芊又話想貼多張,兩個貼貼埋埋,貼到手又有面又有!



哥哥揀咗個骷髏骨我都唔知道...聽日佢仲要番學架,點算呀!




「惡人波士大廳」真係佈置得好似間髮型屋咁


牆上面仲有好多劇照! 今次多咗鬍鬚柏好攪笑,扮住MJ打交好好睇!




之後過到嚟拍照區,拎住張「壞蛋出入通行證」打番張咭,準備進行秘密任務



真係見到咩都要玩一餐! 做定幾下Sit up變大隻佬去闖關啦





過到隔離的「壞蛋兵團絕地逃出任務」,要喺裡面集齊4個印章去完成任務





  





  
兩個一齊餵Carl食蕉好攪笑,佢哋成日自己隨意發揮俾我影相,真係利害!


  
哥哥見到同自己一樣的骷髏紋身,叫住我要同佢影一張



完成任務集齊印章,哥哥同呀芊即刻走咗去「古古惑惑扮公室」



唔知做咩一見到厠所就即刻走埋去影相,估唔到佢哋咁重口味



兩個影完張爆石相之後就去咗玩呢個拼水管小遊戲




「獎門人極速大冒險」模仿戲中犀利哥坐的極速戰車做神槍手



  
完成任務仲可以攞到壞蛋印章









等咗咁耐,Dave 同埋 Stuart 終於出嚟同大家見面啦!


  
佢哋兩個整古做怪同哥哥呀芊影相





真係超得意,仲可以同大家跳番Part舞




  
 




  


最後我哋都完成任務,見佢哋今日咁配合又幫得手,呢個暑假一定要同佢哋入戲院睇《壞蛋獎門人3》

7月初起仲有期間限定Popup Store,有大量《壞蛋獎門人3》精品等你嚟買番屋企

7月仲有2日亮點,可以同犀利哥、鬍鬚柏,當然迷你兵團都會同大家一齊自拍放閃,記住留意以下日期時間:

7月2日(日)
3:00pm/4:00pm 獎門人舞林快閃任務
4:15pm-5:15pm 兵GO大亂走

7月9日(日)
1:35pm-2:30pm 兵GO大亂走
3:00pm/4:00pm 獎門人舞林快閃任務

另外,如果你係MSmart會員,只要嚟現場影靚相再upload上Facebook,tag番「#Bello青衣城」,即刻就有MSmart 300FUN*
*詳情請參閱網頁或現場詳細資料



Photo by CANON 5D Mark IV, Len | EF 24-70mm f/2.8L USM

想跟我去體驗其他活動,快D報名親子團,同埋留意專頁公佈詳情啦!

呀劍評分: 8

呀劍評語: 如果你係兵團迷,就已經唔駛講咩評語啦!但係你如果唔係粉絲,順路經過嚟影吓相都無妨。最緊要係去睇套戲!

【MTR Malls x《壞蛋獎門人3》潛行拯救大行動Mission Despicable】 


任務日期: 

2017年6月25日至 9 月3 日 

任務時間:

中午12時至晚上10時 

任務地點:

青衣城1樓夢幻島大堂 

活動內容: 

MSmart 會員憑500 FUN# 或顧客於青衣城即日電子貨幣(信用卡、易辦事或八達通) 消費滿 HK$500 (最多兩組消費收據,每組收據必須滿HK$100) 可換領「Bello Bello 任務遊戲護照」。

完成壞蛋4大任務儲齊印章,躋身不同壞蛋級別,換取終極神秘寶物!


 6大佈置重點: 

1. 3米高終極巨型版迷你兵與你拍照 
2. 惡人波士大廳 (須出示遊戲護照)-> 惡人波士當然已為你預備好專屬的壞蛋標誌,手臂、甚至臉頰,貼上紋身彩貼,證明你是「自己友」吧! 
3. 迷你兵團拍照區 -> 申請「壞蛋出入通行證」,站在高牆前,通過身份檢閱關卡,隨即可進行秘密營救任務。 
4. 壞蛋兵團絕地逃出任務 (須出示遊戲護照) -> 挖掘通向迷宮的秘道,蒐集四款壞蛋印章! 
5. 古古惑惑「扮」公室 -> 最意想不到的地方就是最安全的地方,一於到廁所旁的水管尋找逃走貼士。 
6. 獎門人極速大冒險 -> 快登上犀利哥最新的極速戰車,勇奪壞蛋印章! 

「青衣城x《壞蛋獎門人3》期間限定店」搶購限量禮品 

店內率先發售多款特別版電影周邊產品,包括全新迷你兵團角色新造型充電器、水槍、文具套裝等等。 
營業日期: 2017年7月初至9月3日 
營業時間: 上午11時至晚上10時

(以上資料更新至文章當日)




沒有留言:

發佈留言

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...