2017年4月28日星期五

【玩具推介】Hatchimals Colleggtibles 小朋友都係拆蛋專家!

自從上次新年收到Toys"R"Us送的Hatchimals,芊芊就當自己係媽咪多咗個囡囡,日日陪佢玩照顧佢。今次再收到PR哥哥送出的最新系列Hatchimals Colleggtibles迷你魔法寵物蛋,仲有好多隻兒孫滿堂,可以同芊芊講「恭喜您! 你做人哋外婆啦...」


今次最新推出系列Hatchimals Colleggtibles迷你魔法寵物蛋,細細粒容易玩,成為小朋友的掌上竉物。


芊芊知道今次自己做外婆好開心,帶埋囡囡Hatchimals呀妹(自己起的名字)一齊見證每隻蛋孵化的過程,Hatchimals Colleggtibles迷你魔法寵物蛋的誕生!


每包Hatchimals Colleggtibles迷你魔法寵物蛋內都有一隻魔法寵物蛋,全套共有72款,一日未孵出都唔會知道係邊一隻魔法寵物,令小朋友都充滿着期待好奇!




Size大過一隻鵪鶉蛋少少,蛋殼上不同顏色的斑點,代表着魔法寵物所屬的不同家族





上去官網下載Hatchimals Colleggtibles的Collector's Map,可以睇睇每隻迷你魔法竉物的來源地


仲記得上次Hatchimals的孵化過程差不多要45分鐘,但係今次只需1分鐘就可以見到迷你魔法竉物出世


將蛋放在掌心,輕輕擦蛋上的心型圖案,當心型圖案由紫色變成粉紅色,即代表成功孵蛋。然後只要小心地按破蛋殼,就可以知道孵出那一款魔法竉物了。




這個女太誇張了吧! 只需一點力氣就可以按破蛋殼,佢就演譯得入型入格!


心型呈粉紅色,輕輕按破就是了!





一隻又一隻的魔法竉物出世啦! 每款魔法竉物身上都有閃亮亮的翅膀,因為佢哋都係來自獨有的家族。










佢哋繼續一隻又一隻咁孵出魔法竉物,呢個呀芊好似打雞蛋的去把蛋殼弄破....太攪笑了吧











全員集合!!!! 









如果大家唔想一隻一隻咁買,其實仲有5件裝,可以俾小朋友連續孵4隻魔法竉物(因為有一隻外露,可以買的時侯俾小朋友先揀番隻自己鍾意的魔法竉物)


全套72款,當中有6隻特別版!


其中一盒5件裝俾我哋孵到2隻特別版,可能5件裝容易抽中特別版。(純屬個人猜測)



全員大集結!!! 哥哥同芊芊都超開心,不過惡夢卻開始,因為有好幾隻佢哋同時都好鍾意,雖拆蛋前教佢哋要一齊玩不分你我,但係佢哋又點會聽呀! 所以聰明爸就想出個辦法


40隻放在眼前,然後各人每揀一隻就包剪揼決定先後次序,最後兩個都揀到自己心愛的魔法竉物,心情好就突然願意同對方交換玩(最後被玩的似乎係我自己)


由4月29日起,於玩具反斗城Toys"R"Us獨家優先預售,大家快D嚟將佢哋買番屋企,儲齊全套72款啦!
單件裝售價$39.9
5件裝售價$129.9

Photo by CANON 5D Mark IV, Len | EF 24-70mm f/2.8L USM

想跟我去體驗其他活動,快D報名親子團,同埋留意專頁公佈詳情啦!


呀劍評分: 10分


呀劍評語: 今次可以話係Hatchimals的經濟版,如果大家覺得上次介紹的Hatchimals大隻版太貴,今次可以平平地買個5件裝俾小朋友,為佢帶嚟驚喜做番個拆蛋專家!

(以上資料更新至文章當日)




沒有留言:

發佈留言

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...