2017年4月13日星期四

【親子好去處】Barbie Dreamtopia 彩虹故事屋 @MOKO 新世紀廣場

當人人復活節都喺度掘蛋,同復活兔影相打卡,新世紀廣場卻來個折然不同的活動,與一田YATA合作,為大家帶來【MOKO新世紀廣場 × Barbie Dreamtopia × YATA 】期間限定POP UP STORE


呀芊跟得哥哥太多,成個男仔頭咁,今日難得有個女仔專屬的活動,一定要帶佢嚟玩玩


呢個彩繪復活蛋工作坊只係期間限定,在復活節進行(已完結),每日兩節每節20分鐘。芊芊畫出自己喜愛的復活蛋,可以帶埋番屋企做裝飾


最近因為哥哥考試,整個注意力都集中在他身上,卻沒有留意原來芊芊依家玩公仔油顏色靚咗好多


靚靚顏色任你揀,想點畫就點畫!


小朋友都係鍾意咩顏色都要有! 畫好個七彩復活蛋之後,就同附近的Barbie佈景影吓相先!




我一向都冇特別逼芊芊要鍾意粉紅色或者公主玩意,但係最近大個咗,慢慢開始主動要求話要著高踭鞋同搽唇膏,唔係咁早熟呀!!!




復活節期間仲有專人講故事時間,聲音演譯4個生動故事(已完結)
 


番屋企細心再看這些相,先發現呢個囡在不同環境識得擺唔同甫士! 所以在這裏表情都來得少女D!


POPUP STORE擺放好多Barbie產品



Barbie Dreamtopia主題精選「小凱莉夢想飛船」、超愛女仔歡迎的「Barbie百變仙子造型禮盒」等多個系列,人氣超高的「時尚達人Barbie 系列」



部份產品仲係MOKO獨家,仲有53折!! 我都忍唔住買咗一個俾呀芊




仲有大家最鍾意有得幫Barbie換衫的「時尚達人Barbie 魔幻衣櫥連娃娃」、「閃耀 Barbie 系列」等





多謝姐姐拿了一個「時尚達人Barbie 魔幻衣櫥連娃娃」俾芊芊玩!



哎吔! 攪咩呀....每次呀芊玩Barbie時侯必做的動作! 醜死怪....



幫人着衫攪到人哋披頭散髮



Barbie俾呀芊攪到成個癲婆咁!



終於攪掂!!!



幫佢梳番靚靚個髮型先! 咁先至係我最愛既Barbie嘛!


仲有呀芊手上拎住的人魚版Barbie都係今次熱推產品! 


買任何產品會有一個文件夾送;如果消費滿$300或以上,仲可以換到Barbie Dreamtopia環保袋一個





POPUP STORE去到23/4,大家快D嚟掃平貨!


Photo by CANON 5D Mark IV, Len | EF 24-70mm f/2.8L USM

想跟我去體驗其他活動,快D報名親子團,同埋留意專頁公佈詳情啦!

呀劍評分: 7分


呀劍評語: 一個小小的POPUP STORE,就好似女仔的小天地,今次唔會有哥哥份,呀芊玩得特別開心!

Barbie Dreamtopia 彩虹故事屋 簡介
Barbie Dreamtopia的仙子故事引領小朋友發揮無限的想像力,【MOKO新世紀廣場 ×Barbie Dreamtopia】彩虹故事屋將延伸大家的創意空間,商場將會舉行連串復活節限定Barbie Dreamtopia工作坊。於指定時間,專業故事演講員會全新聲音演繹Barbie Dreamtopia中四個不同的故事,讓小朋友可以全情投入到Barbie的奇妙夢想國之中。此外,小朋友更可在故事屋內,把天馬行空的設計意念實體化,製作屬於自己的應節復活蛋,感受濃厚的節日氣氛。 

Barbie Dreamtopia彩虹故事屋 
日期:4月14至4月23日 
時間:上午10時-下午10時 
地點:L4樓層

Barbie Dreamtopia故事分享 

日期:4月14日至4月17日 
時間:下午2時及下午3時(約20分鐘一節) 
地點:L4樓層 
活動內容:由專業故事演講員全新聲音演繹Barbie Dreamtopia四個不同故事,與大家一齊投入奇妙的故事世界。 

Barbie夢幻仙境Rainbow Egg復活蛋 
日期:4月14至4月17日 
時間:下午3時30分及4時30分(約20分鐘一節) 
地點:MOKO新世紀廣場L4樓層 
參加方法:成為MOKO VIP並憑500分換領「Barbie夢幻仙境Rainbow Egg復活蛋」工作坊乙次,可即場製作彩虹復活蛋乙隻。

推廣期內,在期間限定店內購買任可Barbie產品,即可獲贈Barbie Dreamtopia文件夾乙個;消費$300或以上,即可換領Barbie Dreamtopia環保袋乙個。數量有限,送完即止。

免費入場


查詢電話
2397 0790

(以上資料更新至文章當日)





沒有留言:

發佈留言

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...