2016年7月2日星期六

【親子飲食】九龍城 牛元帥粉麵 Cow Marshal Restaurant

嚟到九龍城一定有好介紹!牛坑腩你食得多,但呢間打正旗號叫「牛元帥」嘅麵店,如果唔掂仲邊有「飛屎」!

就喺正九龍寨城公園租單車店對面,細細間唔起眼!但係大大個招牌「牛元帥」你一定見到


店內冇咩特別,都係一般雲吞麵舖咁,價錢都唔係重點之一!


我哋叫咗一碗雲吞米,一碗坑腩河


雲吞真係大大粒,仲要有成五粒咁多!菜心都冇馬夫,新鮮又大棵!


大大隻蝦做餡,食到兩個小朋友㖭完再㖭!


招牌坑腩終於到!坑腩我食過無數,冇一千都幾百!就試試佢掂唔掂先


一夾起佢軟啤啤...一睇就知好林!肥瘦層次平均,最正係有少少根!10分滿我會俾9分!


真係食完可以再嚟嘅麵店!期待下次試埋佢嘅豬手同牛𦟌!



Photo by CANON 5D Mark III, Len | EF 24-70mm f/2.8L USM

想跟我去體驗其他活動,快D報名親子團,同埋留意專頁公佈詳情啦!
http://goo.gl/forms/CNZMEPoMIWkouK8o2

呀劍評分: 9分

呀劍評語: 真係又林又滑又爽!真係食完坑腩都唔駛撩牙

地址
九龍城賈炳達道49號地下

營業時間 
星期一至日: 07:00-22:30

電話
2633 1283

付款方式
Visa, Master, 銀聯或現金

(以上資料更新至文章當日)




沒有留言:

發佈留言

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...