2014年12月15日星期一

【親子好去處】太古 康怡廣場「小露寶四十週年聖誕慶典」Kornhill Plaza

康怡廣場由細行到大, 唔係隔離屋企好遠, 不過真係好少見佢有展覽, 因為佢空間地方好細! 不過今日經過居然見到有小露寶展覽喎, SURPRISE!!!!



在整個商場3層都分別有些不同的小露寶, 妹妹好粗魯咁攪佢哋, 嚇到我死!

好驚佢會整爛佢哋!

佈置附近有好多聖誕樹波波, 俾妹妹拎起嚟掉哂落地下...

我哋邊睇住佢邊要幫佢執番D波




行完街街係時侯番去嫲嫲屋企食飯啦! 拜拜


Photo by CANON 5D Mark III, Len | EF 35mm f/1.4L USM

呀劍評分: 6分


呀劍評語: 以前嚟呢度都係睇吓模型咁, 食吓嘢! 隔離有太古城同AEON(吉之島), 因為唔係成日有展覽, 所以個分數都只係代表小露寶呢個展覽!

地址
鰂魚涌康山道1-2號康怡廣場

開放時間
2014年11月21日 - 2015年1月4日 10am-10pm


(以上資料更新至文章當日)




沒有留言:

發佈留言

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...